poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 168

SADRžAJ

Na otoku Tuvalu Aarona uhiti Interpol. Kada Aaron vidi Onatea, izvrijeđa ga. Onate mu kaže da ga je morao odati, te da moraju naći dobrog odvjetnika jer se na tom otoku ubojstvo kažnjava smrću. Aaron shvaća da mu se bliži kraj i kaže Rodrigu da je dobričina i da će biti dobar primjer sinu. Zamoli ga da ga čuva, a Minervi kaže da će je voljeti do smrti. Zamoli je neka kaže sinu da je usmrte. Gđa Pilar kaže Danieli i Sofiji da je sanjala da se Aaron oprostio od nje. Daniela joj kaže da je Aaron osuđen na smrt. Ofelia nazove Hilarija da mu kaže da je Romana ugrizla zmija otrovnica i da je u tešku stanju. Ofelia kaže Hilariju da joj se Sanjuana ne sviđa, ali da je uvidjela da je iskrena i da se silno promijenila. Gaviota ne želi razgovarati s Rodrigom i Danielom. Daniela savjetuje Rodrigu da otputuje u London. Alonso pozove Gaviotu na putovanje u Tajland. Clarita kaže Gavioti da ne bi trebala prihvatiti to putovanje jer je to kao pristati na vezu s njim. Gaviota joj odgovori da je sve razjasnila sa Santovenom.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.