SADRžAJ

Junaci naše prve priče su hrvatski umirovljenici. Odradili su svoj radni vijek i pošteno zaradili mirovinu. Kako se s njom snalaze, znaju samo oni. Prevrću svaku kunu nekoliko puta prije nego što je potroše i pravi su majstori preživljavanja. Štefica, Mato i Dragica žive sami. Kako se u toj samoći snalaze, što ih rastužuje, a što veseli - povjerili su Sanji Pražen.
Istražili smo gdje je zapelo s humorom u Hrvatskoj. Kako to da se nemamo čemu nasmijati dok primjerice gledamo televiziju ili čitamo novine? Postoje li kod nas oni na čiji se račun baš i ne smijemo šaliti? I snose li posljedice oni koji se šale?
Antonio Pavlović mladić je iz Zagreba, koji se posvetio jednom cilju - slijepima i slabovidnima omogućiti da uživaju u predstavama i filmovima jednako kao i svi ostali. Jer u Hrvatskoj uz nekoliko iznimki gotovo i nema prilagođenih kina i kazališta. Naša ekipa pratila je Antonija i njegove suradnike u prilagodbi predstave "Ustav Republike Hrvatske" za izvedbu u kazalištu Kerempuh.
Oni su mladi Francuzi Chloe i Yvan. Prije 4 godine napustili su egzotičan otok Bora Boru i preselili se na Hvar. Iako je njihov primjer prije iznimka nego pravilo, oni su baš na našem otoku pronašli svoj raj, mjesto na kojem se dobro živi. Maji Zrnić otkrili su neke hvarske tajne, ali je i upoznali s nekim novim susjedima.

Fotografije

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zbor po zbor

    image
  • Dialogue

    image
    It is a prime time daily English talk show on CGTN.
  • Blic vijesti

    image
    Najvažnije vijesti dana, najave dnevnih događaja, komunalne informacije i sažetak vijesti iz društvenog života, kulture i sporta glavni su sadržaj ove kratke...
  • KBS WORLD News Today

    image
    News program.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.