SADRžAJ

Danske crvene kobasice, vafli iz Hong Konga, azijski specijaliteti, tradicionalna sarma i pašticada ili pak patka s mlincima u potpuno novom ruhu. Ne morate putovati daleko da bi sve ovo mogli kušati. Dovoljno je posjetiti Fuliranje, jedno od mnogobrojnih mjesta na adventu. Gastronomska ponuda na štandovima zadovoljit će i najizbirljivija nepca. Što nikako ne propustiti kušati, provjerila je ekipa IN magazina.
Jarke boje i print prepoznatljiv su potpis dizajnera Zorana Aragovića. Svojim kreativnim idejama obojio je majice, tunike i narukvice u humanitarnoj mini-kolekciji. Dizajner se, naime, uključio u projekt 'Nisi sama - ideš s nama'. To je samo dio akcije kojom se prikupljaju novčana sredstva za projekt prijevoza žena na kemoterapiju. Udruga 'Nismo same' s tim je počela u ožujku ove godine, kad je prvi put korisnica programa besplatno prevezena.
U rubrici Kuhanje je IN chef Ante Udovičić priprema plasma cheesecake.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • Da pređemo na ti

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.