poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 150

SADRžAJ

Alonso kaže Gavioti da ako ne pristane na premještaj, bit će gore za nju jer će je morati isključiti iz svih priredbi koje će priređivati Vijeće. Gaviota odgovori da je to primamljiva ponuda, ali ona bi voljela porazgovarati o njoj s majkom. Isadora podivlja kada joj tata kaže da neće moći vratiti dug Rodrigu. Nuria predloži da odu na Bahame i da riješe rastavu preko odvjetnika. Ljutita Isadora ih otjera iz kuće. Sofia se uvjeri da su Francisco i Isadora ljubavnici. Isadora laže Rodrigu i kaže mu da će njezin tata vratiti dug, a dotle ona želi otići s djetetom na more. Francisco je zabrinut jer je agavu napala bolest i nemaju nikakva sredstva protiv nje. Nagovara Isadoru da pobjegnu i spreman je s njom osnovati obitelj. Daniela stjera dr. Tejeirosa u kut i prisili ga da prizna da je Isadora bila trudna kad je došla na umjetnu oplodnju. Paulino preda Danieli čekove koje nikada nije unovčio. Daniela kaže Rodrigu da je Paulino Tejeiros priznao da Ricardito nije Rodrigov sin.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.