SEZONA: 1

EPIZODA: 111

SADRžAJ

Centralno grijanje isušuje zrak, i to stvara velike probleme našem organizmu, točnije pogoduje infekcijama dišnog sustava. Zato bi bilo dobro na radijatore staviti posudice s vodom ili nabaviti ovlaživače prostora. Više o ovoj temi saznajte u ovotjednoj emisiji.
Intolerancija na hranu ozbiljno je medicinsko stanje kojim se danas na različite načine manipulira. Ekipa Zdravlja na kvadrat ovoga tjedna za vas je potražila odgovore na pitanja - što zapravo podrazumijeva pojam intolerancije, kako dokazati da imamo intoleranciju na određenu vrstu hrane te kome se obratiti ako na nju posumnjamo.
Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora Ines Strenja Linić iznijela je konkretne podatke koji upućuju na loše stanje psihijatrijske skrbi za djecu i mlade u Republici Hrvatskoj. I zato je ekipa emisije o tome zašto nam nedostaje ustanova, ali i liječnika - psihijatara koji bi skrbili o djeci i mladima kojima je to potrebno te kako ovaj problem riješiti razgovarala upravo s njom.
Jedite puno povrća, povrće bi trebalo biti sastavni dio svačijeg jelovnika, povrće ne deblja, povrće je bogato vlaknima i organizam ga zato jako dobro probavlja… mogli bismo nastaviti i dalje, no shvatili ste poantu - povrće je zdravo.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Klima Update (2021)

    image
    Der Klimawandel ist weiter auf dem Vormarsch. In dem "Klima Update" erklären Christian Häckl und Bernd Fuchs verschiedene Klimaphänomene und ordnen tagesaktuelle...
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.