poster

Romano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh Bronson

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Dr. Hugh Bronson, suosnivač berlinske AfD, gost je emisije 1 na 1. Danas je zastupnik i član predsjedništva u Berlinskom parlamentu kao šef odjela za europsku politiku AfD-ove zastupničke grupe. Britanski i njemački državljanin, odrastao je u Njemačkoj a u Velikoj Britaniji doktorirao filozofiju.
Čut ćemo zašto je pristupio AfD-u, njihovim programskim ciljevima, o tome postoje li u Njemačkoj paralelna društva, asimilacija i integracija, je li AfD radikalno desna stranka i prijeti li Njemačkoj oživljavanje nacizma, kako on vidi berlinski protest protiv AfD-a, kakav je njegov odnos spram Brexita itd.

Fotografije

Romano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh BronsonRomano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh BronsonRomano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh BronsonRomano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh BronsonRomano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh BronsonRomano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh BronsonRomano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh BronsonRomano Bolković - 1 na 1: dr. Hugh Bronson

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
  • Gost dana

    image
    Gosti dana.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • 5x5

    image
    Emisija u kojoj donosimo pet razgovora s pet zanimljivih sugovornika o koji traju svaki po 5 minuta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.