poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 132

SADRžAJ

Francisco telefonom kaže Isadori da se moraju prestati viđati na neko vrijeme jer je Sofia počela sumnjati u njih i drži ga na oku. Sofia kaže Franciscu da je sigurno razgovarao s ljubavnicom. Francisco to niječe i kaže joj da je njezina ljubomora neutemeljena, te će tako razoriti njihov brak. Alonso Santovena kaže Gavioti da je mislio da ona želi biti gđa Montalvo i da se začudio što se nije htjela upisati u knjigu kao buduća gazdarica. Gaviota mu odgovori da bi je obitelj Montalvo živu spalila da se potpisala u knjigu. Kaže da će teško moći postati Rodrigova supruga i da joj nije stalo do njegovog imetka. Sofia pita Jamesa vjeruje li u Gaviotinu čestitost i ljubav prema Rodrigu. James odgovori da ne voli suditi ljudima prije negó što ih upozna, ali da je siguran da se Rodrigo i Gaviota vole. Aaron kaže Onateu da je Rodrigo kriv što on nije mogao plasirati na tržište Agave Turquesu, te da će imati velike troškove.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.