poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Nemački Lidl otvara prodavnice na šesnaest lokacija u Srbiji. Osim u Beogradu, prodajna mesta su još i Bor, Zrenjanin, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Sombor, Subotica, Užice i Šabac.
Pirot, Dimitrovgrad, Leskovac, Merošina, Vlasotince, Surdulica i Blace će kroz razvojni program Evropske unije "EU pro" dobiti oko 100.000 evra, za projekte koji su im odobreni i koji treba da unaprede njihove lokalne sredine kako bi bile privlačne za investitore. U šta će novac uložiti lokalna samouprava Dimitrovgrada?
Reka Blatašnica koja protiče kroz Blace i uliva se u Rasinu a zatim u jezero Ćelije, pretvorena je u kanal kanalizacionih i otpadnih voda. Svi pokušaji da se ovaj višedecenijski problem reši do danas nisu uspeli.
Kuća stara 7.000 godina otkrivena je nedaleko od Vršca. A na arheološkom lokalitetu Anine kod Lajkovca završena je konzervacija rimske vile iz 4. veka, na čijem imanju je skladišteno žito za vojsku.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku Urednici emisije: Vesna Manojlović i Gordana Petrović Voditeljka: Dragana Anastasijević Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević
ovo_je_srbija

Fotografije

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Regionalni dnevnik

    image
    U ovoj informativnoj emisiji redoviti je prilog regionalna vremenska prognoza za sutra i za cijelu Hrvatsku za sljedeće dane u sažetom obliku, s meteorološkim...
  • Putevi zdravlja

    image
    Emisija se bavi prevencijom, suvremenom dijagnostikom, novim i provjerenim metodama. Najbolji liječnici iz BiH i Regije uče nas kako prepoznati, prevenirati i...
  • TG3 Fuori TG

    image
  • La semaine de l'éco

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.