poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 126

SADRžAJ

Gđa Jose kaže Clariti da je Francisco odmalena volio bogatstvo i raskoš, da je mrzio siromaštvo. Kaže da se čak pitao kako se njegov tata mogao zagledati u sluškinju. Hilario ostavi Sanjuani pismo u kojem joj poručuje da nikad više neće biti zajedno, da joj ostavlja novac za povratak na imanje. Gaviota shvati da je Rodrigo motri i kaže mu da ubuduće nju nazove i pita je sve što ga zanima. On se uznemiri i odgovori joj da je La Montalvena spremna da dočeka nju i ostale industrijalce, a on neće biti ondje. Gaviota mu kaže da onda ona ne dolazi na imanje. James moli Rodriga da bude na imanju i dočeka goste. Rodrigo ponovno nazove Gaviotu i kada sazna da je sama u uredu, ispriča joj se. Kaže joj da je voli i s Carmelom i Jamesom joj otpjeva pjesmu. Ona mu ganuta kaže da će uvijek voljeti samo njega. Gaviota javi industrijalcima da sutradan idu na imanje La Montalvenu. Aaron kaže da Gaviota ne smije na imanje, a g. Santovena kaže da onda ni industrijalci neće doći, te da se posjet otkazuje.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.