poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 124

SADRžAJ

Na festivalu tekile Aaron izazove Rodriga. Rodrigo kaže Clariti da mu je iznimno drago što je Gaviota vrlo ugledna menadžerica. Prizna da je nemiran zbog Gaviotina putovanja sa šefom. Clarita mu objasni da je to poslovno putovanje i neka vjeruje Gavioti. Kaže mu da bi ga Gaviota odavno zamijenila g. Santovenom da nije zaljubljena u njega. Rodrigo je ljubomoran zbog Gaviotina putovanja u Manzanillo s g. Santovenom. Ona mu pokaže sliku koju je dobila na dar i poljubi ga. Rodrigo vidi knjigu koju je Santovena darovao Gavioti. Alonso kaže Gavioti da mu je žao što je njegov dar toliko uznemirio Rodriga i da će je shvatiti ako ona odluči odustati od putovanja. Gaviota kaže da ide na put. Francisco je šokiran kada vidi da je Mariana djevojka kojoj se udvarao. Gaviota mu kaže neka se ne brine i neka pozdravi mamu. Aaron se iznenadi kada vidi Pamelu. Ona mu kaže da će otići tek kada razgovaraju. Gđa Jose kaže Rodrigu i Bruni da je Franciscova majka, a on im kaže da mu je ona dadilja.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.