EPIZODA: 121

SADRžAJ

Minerva je uvrijeđena jer je nisu pozvali na festival tekile i strogo naredi Alonsu neka poruči Mariani Franco da izbriše obitelj Montalvo s popisa uzvanika. Kaže mu i neka otkaže promociju tekile i obilazak imanja La Montalvena. Alonso kaže Gavioti da je Minerva sigurno lagala kad je rekla da će se cijela obitelj Montalvo povući s prijma. Gaviota mu odgovori da će razgovarati s Danielom. Gaviota zatim objasni gđi Pilar zašto nije pozvala Sofiju, Fedru, Minervu i Isadoru na festival tekile. Uvjerava je da je spremna dati otkaz kako Vijeće za tekilu i Rodrigo ne bi imali problema. Gđa Pilar joj kaže da Rodrigo računa na njezinu potporu i neka se ne brine, budući da će ona spriječiti da Montalvice naprave skandal. Gđa Pilar kaže Minervi, Sofiji, Isadori i Fedri da nisu bile pozvane na koktel zabavu jer su zločeste. Bruno kaže Fedri da će doći na festival tekile, htjela ona to ili ne. Rodrigo kaže Isadori da se uvijek protivila proizvodnji njegove tekile i da je čak prijetila da će otići i odnijeti dijete.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.