poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 118

SADRžAJ

Sofia pita Sanjuanu je li James nešto rekao o svojoj ženi. Ona odgovori da je Acacia luda, da je ubila Melitona jer ju je u djetinjstvu silovao, da ju je sudac poslao u ludnicu, a James joj sad više nije samo muž nego i otac. Ing. Avellaneda se žali gđi Pilar zbog onog što su Minerva i Isadora učinile Mariani. Kaže joj da ne želi nove probleme s obitelji Montalvo. Gđa Pilar mu obeća da će razgovarati s njima. Rodrigo uvjeri Gaviotu da pričekaju tri mjeseca kako on ne bi ostao bez imetka. Ona pristane i dotle će raditi u Vijeću. Kaže mu da je s g. Santovenom jedino veže posao i da će ga čekati jer je on ljubav njezina života. Zamoli ga neka bude oprezan i neka ne stvara probleme u Vijeću. Isadora kaže Franciscu da želi osnovati obitelj s njime i neka se već jednom odluči. Aaron kaže Minervi da će ili kupiti dijete ili će naći neku plodnu ženu da mu rodi. Minerva ga pljusne.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.