SADRŽAJ

Emisija "Knjiga ili život" u novu sezonu kreće u novom terminu, utorkom navečer, a evo što vas čeka u prvoj emisiji sezone.
Karl Ove Knausgaard čovjek je o kojem mnogi čitatelji imaju dojam da znaju sve iako su ga upoznali samo kroz stranice njegove heksalogije "Moja borba". Od 3600 stranica pročitali su do sad preko 2000 i znaju štošta o Knausgaardovu djetinjstvu, odnosu s ocem, propalim brakovima, djeci, pokušajima da postane piscem, opijanjima, znaju kako čisti kuću i pere suđe a o nekim ključnim momentima njegova života čitali su više puta jer se iz knjige u knjigu ponavljaju. Večeras o petoj knjizi "Moje borbe", ali i o svim prethodnima koje je na hrvatski prevela Anja Majnarić, govori kritičar Dario Grgić. A o našem poslu, televizijskom novinarstvu, razgovarali smo s našim kolegom Draženom Ilinčićem. Povod je njegov novi roman - zove se "Neobičan slučaj novinara N.".
Urednici: Koraljka Kirinčić i Gordan Nuhanović

Fotografije

Knjiga ili život
PREPORUKE

Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

ponedjeljak
image
Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.

Kronike zločina (1996)

ponedjeljak
image
'Kronike zločina' (Forensic Files) je američki dokumentarac prikazan u obliku serije koja otkriva kako se zločini, misteriozne nesreće ili epidemije bolesti...

Tajne velikih britanskih dvoraca (2015)

utorak
image
Ova serija istražuje burnu povijest nekih od najlegendarnijih dvoraca u Britaniji.

Divlja Kanada (2014)

utorak
image
Pođite na uzbudljivu pustolovinu tijekom koje ćete svjedočiti hranjenju grbavih kitova uz obalu Newfoundladeda i posjetiti najveću kišnu šumu umjerenog pojasa...
TOP LISTE

Prijavi se