SADRŽAJ

Emisija "Knjiga ili život" u novu sezonu kreće u novom terminu, utorkom navečer, a evo što vas čeka u prvoj emisiji sezone.
Karl Ove Knausgaard čovjek je o kojem mnogi čitatelji imaju dojam da znaju sve iako su ga upoznali samo kroz stranice njegove heksalogije "Moja borba". Od 3600 stranica pročitali su do sad preko 2000 i znaju štošta o Knausgaardovu djetinjstvu, odnosu s ocem, propalim brakovima, djeci, pokušajima da postane piscem, opijanjima, znaju kako čisti kuću i pere suđe a o nekim ključnim momentima njegova života čitali su više puta jer se iz knjige u knjigu ponavljaju. Večeras o petoj knjizi "Moje borbe", ali i o svim prethodnima koje je na hrvatski prevela Anja Majnarić, govori kritičar Dario Grgić. A o našem poslu, televizijskom novinarstvu, razgovarali smo s našim kolegom Draženom Ilinčićem. Povod je njegov novi roman - zove se "Neobičan slučaj novinara N.".
Urednici: Koraljka Kirinčić i Gordan Nuhanović

Fotografije

Knjiga ili život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Tajne o kraljevskim ubojstvima (2017)

  Danas
  image
  Ovaj program prikazuje moderne istrage zloglasnih slučajeva ubojstava koji se tiču članova kraljevskih obitelji iz Rusije, Njemačke, Kenije i Velike Britanije.
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  Danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
 • Potraga za kućom (1999)

  Danas
  image
  Vidjet ćete koliko emotivno ljudi doživljavaju pronalazak i kupnju novog doma. U svakoj epizodi pratimo napredak tog procesa i razgledavamo kuće zajedno s...
 • Potraga za povoljnim kućama na plaži (2013)

  Danas
  image
  Stručnjaci za kupnju nekretnina pomažu obiteljima da unatoč ograničenom budžetu pronađu svoj idealan dom na obali mora.
TOP LISTE

Prijavi se