EPIZODA: 114

SADRžAJ

Rodrigo slijedi auto u kojem putuju Alonso, Clarita i Gaviota. Uđe u restoran u kojem su i, na Gaviotinu žalost, zatekne je kako pjeva. Napravi skandal i kaže joj da nikada više neće čuti za njega i da on ne želi više čuti za nju. Gaviota plače. Alonso joj predloži da ode za njim i da sve razjasne. Na ulici Rodrigo i Gaviota raspravljaju. On joj kaže da ju je htio vidjeti kako bi isplanirali zajedničku budućnost, da mu g. Videgaray sređuje papire za rastavu od Isadore. Gaviota kaže da to sigurno nije rekao ženi. Clarita je zabrinuta i kaže Alonsu da Rodrigo istinski voli Gaviotu, da je dobričina, ali da je problem što je oženjen i što ima dijete. Kaže da je Gaviota u vječnoj opasnosti zbog njegove obitelji. Rodrigo namjerno izazove policiju kako bi ga privela, a onda Gaviota udari policajca kako bi i nju pritvorili.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.