poster

Oko: Sa Ovčara i Kablara

Oko magazin (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Sabor u Guči, više od festivala trube
Da li je Guča danas isto što je bila nekad? Koliko se sabor trubača promenio od 1961. godine? Da li je praznik trube - reprezent Srbije? Koliko su druge, "prateće pojave" potisnule trubu u drugi plan i da li se Sabor ponovo vraća svojim korenima?
U čemu je tajna manifestacije koju je od osnivanja do sada posetilo skoro 20 miliona gostiju?
U "Oku" govore: etnomuzikolog i profesor Fakulteta muzičke umetnosti Mirjana Zakić, Olga Baletić iz Turističke organizacije Srbije i Branko Rosić, kolumnista "Nedeljnika". U emisiju se uključuje i Dejan Petrović, višestruki pobednik Sabora, a atmosferu iz Guče prenosi reporter RTS-a Silvija Pašajlić.
Emisiju vodi Dragana Ignjić.

Fotografije

Oko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i Kablara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik N1

    image
    Središnja informativna emisija s aktualnim vijestima iz zemlje, regije i svijeta. Budite prvi, najbolje informirani, uz Dnevnik N1.
  • TG Regione Meteo

    image
  • Dnevnik SBTV

    image
    Do toga dovodi angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u dnevniku, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju dvije do tri...
  • Дньовнїк RT Vojvodina

    image
    Informativni program na ukrajinskom jeziku RT Vojvodine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.