EPIZODA: 111

SADRžAJ

James kaže Sofiji da mu je nevjerojatno da je postala robinja svoga muža. Rodrigo kaže Bruni da će on biti prvi proizvođač organske tekile. Pamela kaže svom ocu da iako nisu mogli otvoriti podatke s Aaronove USB memorije, moraju nekako raskrinkati njegove mutne poslove. Ako joj on u tome ne pomogne, ona će sama. Isadora kaže Rodrigu da je saznala da je njegova organska tekila spremna za prodaju i da će otići s njim na imanje. Jasno mu da do znanja da se može viđati s Gaviotom, ali neka ne traži rastavu jer će ona onda reći Avellanedi da je Gaviota došla u tvrtku Montalvo s lažnim dokumentima. Isadora kaže Susani da i dalje sabotira Marianin posao i zauzvrat joj obeća veliki novčani iznos ako uspiju otjerati Gaviotu iz Vijeća za tekilu. Daniela kaže Gavioti da joj Rodrigo šalje dvije boce svoje tekile za ing. Avellanedu i g. Santovenu. Kaže joj i da Rodrigo traži da mu na papiru nacrta poljupce, ali neka je ne pita zašto jer ni ona ne zna što će mu.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.