EPIZODA: 105

SADRžAJ

Hilario kaže tati da će raditi kao maneken. Roman je šokiran i kaže mu da to nije pošteni posao. Gaviota kaže mami da je Isadora bila kod nje i rekla joj je da je trudna jer je spavala s Rodrigom i da nije uopće bilo umjetne oplodnje. Zaključi da mu više neće vjerovati. Clarita joj kaže da je vjerovala Montalvima i zato se udaljila od Rodriga. Kaže joj neka se ne brine jer dijete nije Rodrigovo. Francisco kaže Sofiji da mu smeta Jamesova prisutnost, te da bi ga nekako trebali otjerati. Sofia ga podsjeti da je imanje Rodrigovo, te da će James otići kada Rodrigo to bude htio. Francisco vjeruje da je James zapreka njihovim planovima. Hilario i Gaviota se susretnu. Hilario kaže Alonsu da je Gaviota bila najbolja radnica. Minerva kaže Aaronu da će Rodrigo izbaciti na tržište novu vrstu tekile. Aaron kaže da moraju sabotirati njegove planove jer se Rodrigo bacio u poduzetničke vode kako bi se viđao s Gaviotom jer zna da će trebati pomoć Vijeća, a Gaviota ondje radi u Odnosima s javnošću. Daniela traži Gaviotu. Ona se iznenadi kada joj kaže da je njezina šogorica. Daniela kaže da je Isadora Rodrigova supruga pukim slučajem i da njoj riječ "šogorica" znači "žena koju voli njezin brat", a ta žena je Gaviota.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.