poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 103

SADRžAJ

Aaron zamoli mamu da potraži Pamelu i ponudi joj novac kako bi mu vratila povjerljive podatke. Fedra odgovori da je Pamela ugasila mobitel i da je doznala da je otputovala s roditeljima, te da se ne zna kad se vraćaju. Susana javi Isadori da Marianu nisu otpustili nego su je štoviše promaknuli u pomoćnicu u Odnosima s javnošću. Fedra nađe Pamelinog tatu i on joj kaže da njegova kći ne želi više čuti za obitelj Montalvo. Fedra kaže da bi se htjela ispričati zbog Aaronovog ponašanja. Gaspar odgovori da su oni čestita obitelj i da ne žele osvetu, te da će bog već naplatiti Aaronu njegove grijehe. Kassandra kaže Hilariju da su ga izabrali za reklamnu kampanju za hlače, a to znači da će njegove slike biti u časopisima, na televiziji, te da će za to biti i dobro plaćen. Hilario prihvati taj posao. Gaspar pokuša nagovoriti Pamelu da vrati Aaronu povjerljive podatke i da se pomiri s time da se on samo poigrao s njom. Ona kaže da će Aaron kad-tad doći k njoj po podatke i tad će od njega tražiti objašnjenje za sve.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.