SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SADRžAJ

U 4. sezoni BAFTA-om nagrađivane serije Cassie i Sunny istražuju stari slučaj za koji se čini da je povezan s policijom.
Na odlagalištu je pronađeno truplo, zakopano ispod gomile staroga metala. Radi se o muškarcu koji je smrznut već neko vrijeme, a čini se da je gotovo ne moguće povezati detalje o njegovu životu i smrti. Kada je čovjek umro? Je li istina umrla s njim? Cassie i Sunny istražuju slučaj te ubrzo shvate da imaju čak četiri osumnjičenika kojima je samo jedno zajedničko: svi su povezani s policijom.
Dokazi polako izlaze na vidjelo pa se ispostavi su svi bili na istoj policijskoj obuci 1989. Otada su njihovi životi krenuli u sasvim različitim smjerovima. Inspektor s naglim promjenama raspoloženja koji želi nešto dokazati i zaboraviti na prošlost. Naoko uspješni poslovni čovjek s kriminalnom prošlošću. Policajka koja je završila Cambridge i koja ima loš odnos s majkom. I žena iz obitelji policajaca gurnuta u karijeru koju ne može smisliti. Svi su povezani s redom i zakonom, no tko se bori za pravdu? Može li se policiji ikada vjerovati? I hoće li se Cassie i Sunny, koji se bore sa svojim problemima, boriti za pogrešnu stranu?
Sunny je pozvan na odlagalište u Haringey gdje je među zamrzivačima pronađeno tijelo bez glave. Cassie je bila na bolovanju i ne želi odraditi posljednja tri mjeseca.

Fotografije

NezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubojstvo, napisala je (1984)

    image
    Angela Lansbury nastupa u ulozi spisateljice krimića drage i blage Jessice Fletcher koja ima itekakav njuh za zločin. Počela je pisati da bi se oporavila od...
  • Ubojstvo prvog stupnja (2014)

    image
    Smještena u San Franciscu, serija 'Ubojstvo prvog stupnja' pruža osoban i detaljan pogled na složenu istragu ubojstva tijekom cijele sezone. Serija prati...
  • Endeavour - Mladi Morse (2012)

    image
    Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji.
  • Umorstva u Midsomeru (1997)

    image
    Iza živopisnih fasada i uređenih vrtova ništa nije onako kako se isprva čini, a to najbolje zna iskusni inspektor Barnaby koji uvijek bez milosti progoni krivce....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.