poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

U Umetničkom paviljonu Cvijeta Zuzorić otvorena je izložba fotografija ''Fantastični Šangaj'', a publika je imala priliku da razgovara sa Danjan Čen, jednom od najpopularnijih kineskih književnica, autorkom ''Šangajske trilogije".
Gost Festivala evropskog dugometražnog dokumentarnog filma je Skot Barli koji je dan nakon svetske premijere u Šefildu predstavio film ''San ima svoju kuću''. Mladi britanski reditelj smatra se najperspektivnijim avangardnim filmskim autorom današnjice.
U Kulturnom dnevniku predstavljamo ''Novosadske dnevnike 1991-2016'' istaknutog književnika Lasla Vegela.
Do 17. juna u Galeriji RTS-a može se posetiti izložba Mikana Aničića ''Dvorski portreti bez kralja'', a večeras je predstavljena monografija posvećena njegovom stvaralaštvu.
Gošća Kulturnog dnevnika je Aida Jokanović, povodom 10. jubilarnog izdanja Festivala ''Devet'' koji će od 15. do 23. juna u prostoru Stare Ciglane okupiti nekoliko stotina mladih stvaralaca iz svih devet umetničkih oblasti.

Fotografije

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Regija aktualno

    image
    Angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u regiji, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju do dvije minute. Regija...
  • Ribolovački saveti

    image
    Saznajte korisne ribolovačke savjete uz ovu emisiju RTRS televizije.
  • Vesti B92

    image
    Informativni program B92.
  • Srbija na vezi

    image
    Emisija Srbija na vezi donosi priče iz regiona, odnosno vesti o najnovijim dešavanjima vezanim za život i rad srpske zajednice u susednim zemljama.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.