SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

U trećoj emisiji Rani radovi prikazujemo dva kratkometražna igrana filma nastala u produkciji Akademije dramske umjetnosti te predstavljamo njihove autore.
Igrani film Cvijeće, redateljice Judite Gamulin, snimljen je 2015. godine i jedan je od najnagrađivanijih studentskih filmova. Godine 2017. bio je nominiran za nagradu Studentski Oscar Američke filmske akademije u kategoriji najboljeg stranog igranog filma.
Film govori o dvije obitelji koje dolaze u posjet očevima koji dijele bolničku sobu. Priča je podijeljena u dva dijela u kojima se isti događaj prikazuje iz dvije različite perspektive - imućne urbane obitelji te provincijske obitelji srednje klase. U filmu glume Dušan Gojić, Ksenija Pajić, Hrvojka Begović, Adrian Pezdirc, Mirela Brekalo Popović, Željko Königsknecht, Matija Čigir i Danijel Ljuboja. O radu na filmu govore scenaristica i redateljica Judita Gamulin, producentica Ana Vidović i skladatelj Vid Hribar.
U kratkom igranom filmu Igrica redatelj i scenarist Filip Zadro prikazuje dječje poimanje svijeta i zaluđenost videoigricama. Radi se o trećoj filmskoj vježbi pod naslovom "rastanak" u kojoj studenti imaju zadatak prenijeti određenu emociju bez dijaloga. Autori se ovdje bave mračnom stranom dječjeg svijeta, te istražuju neke žanrovske zakonitosti horora. U filmu glume Luka Novaković Bobanac, Marina Redžepović i Filip Vidović.
Emisija Rani radovi nastaje u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti.

Fotografije

Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"Rani radovi: "Cvijeće" i "Igrica"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • TG3 Chi è di scena

    image
  • Paleta kulturnog nasleđa

    image
    Emisije iz "Palete kulturnog nasleđa" prikazuju značajne trenutke sa izložbi, promocija i događaja održanih u Galeriji Radio-televizije Srbije tokom prošle i ove...
  • Potraga za žadom (2015)

    image
    U 'Zelenoj groznici' pratimo dogodovštine Claudije i Roberta Buncea, vlasnika trgovine žadom Cassiar Mountain u Britanskoj Kolumbiji koji se pokušavaju obogatiti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.