poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 90

SADRžAJ

Gaviota dobiva okladu s radnicima i napokon je prihvate. Rosa kaže Gavioti da je Rodrigo došao sam na imanje. James susretne uplakanu Acaciju na Melitonovu grobu i šokiran je kad sazna da ga je ona ubila. Acacia ga moli da ostane s njom, ali James ne želi biti suučesnik u zločinu. Uplakani James zaželi mnogo sreće Sofiji u braku s Franciscom i kaže joj da se kaje što se s njom vratio iz Londona. Sofia odgovori da je prekasno uvidio svoju pogrešku. Aaron kaže Pameli da je siguran da mu je ona sakrila putovnicu da spriječi njegov odlazak na Sofijinu svadbu. Ljutita Pamela odgovori da se on želi sastati s Minervom i da je svjesna da on zapravo treba nekog tko će mu roditi dijete. Gaviota shvati da je Rodrigo spalio sobu u kojoj su spavale ona i mama.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.