poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 86

SADRžAJ

Sofia pozove Rodriga i Isadoru na večeru kako bi ih obavijestila da se udaje za Francisca i da s njim odlazi u Japan, ali smatra da nije spremna za udaju i život daleko od obitelji. Aaron se sastane s Pamelinim roditeljima kako bi je službeno zaprosio. Gaspar ga upozori neka dobro promisli o tom koraku jer je poznato da je ženskar i da ima tešku narav. Kaže mu da će se pokajati ako njegova kći pusti ijednu suzu zbog njega. Isadora prigovori Franciscu jer se ženi Sofijom. Kaže mu da će se ona za godinu dana rastati od Rodriga i moći će mu dati sve što želi. Francisco odgovori da voli Sofiju i da će se oženiti s njom, te zamoli Isadoru da ih pusti na miru, inače će on cijeloj obitelji ispričati o njihovom putovanju u Acapulco. Kaže da će Sofia shvatiti da je to bila njegova avantura, ali Rodrigo sigurno neće to doživjeti samo kao avanturu. Rodrigo traži Gaviotinu adresu i moli Claritu da uzme ček s Gaviotinom otpremninom.
Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.