poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 76

SADRžAJ

Eduardo kaže Gavioti da joj Minerva zamjera jer je tobože htjela uništiti njezin i Isadorin brak. Gaviota odvrati da je otpuštena bez otpremnine i da je njezin odnos s Aaronom bio isključivo profesionalan. Kaže da nakon što je upoznala Isadoru nije imala ništa s Rodrigom, ali da je sve nažalost završilo na najgori mogući način. Minerva iznenadi Aarona i Pamelu dok se ljube u jacuzziju. Ona ga pljusne i podsjeti da je zbog njega izgubila dijete. Kaže mu da je kriv za ono što se dogodilo Rodrigu i tvrtki i upozori ga da će učiniti sve samo da ga strpa u zatvor. Isadora kaže Sofiji da Daniela ima nešto protiv nje, Sofia kaže da je Gaviota otpuštena bez novčića otpremnine. Daniela pritišće baku i Sofiju kako bi rekle Rodrigu da ga Videgaray nikada nije iznevjerio i da se Gaviota otkrila kad je zapjevala u uredu.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.