poster

Maklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj broj

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza (2011)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 28

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Za razgledavanje povijesnog dijela Lisabona Maklowicz odabire staru tramvajsku liniju 28. Makłowicz silazi na nekim stanicama ne bi li kušao lokalne delicije. Neke od njih pripravit će i sam na aktraktivnim lokacijama i vidikovcima. Na jelovniku će se naći i kozice u pivu, zečetina sa školjkama, slani bakalar i tipično portugalsko jelo - orada s kruhom i škampima.

Fotografije

Maklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj broj

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.