poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 73

SADRžAJ

G. Videgaray i Daniela shvaćaju da je Aaron sve poduzeo kako bi razdvojio Rodriga i Gaviotu, ali Daniela će se potruditi da ih opet spoji. Daniela predbaci Sofiji i baki da ih je Aaron iskoristio kako bi razdvojio Rodriga i Gaviotu, kaže im da joj nije dao otpremninu od pet milijuna koju joj je obećao. Kaže da ih je želio razdvojiti zbog nasljedstva i da cijela obitelj Montalvo nema nimalo morala. Francisco je sin gđe Jose, bonvivan koji joj lažima izvlači novac. Isadora kaže Rodrigu da će jedino moći viđati dijete ako budu živjeli kao bračni par. Rodrigo napokon pristane i obeća da će zaboraviti Gaviotu. Aaron kaže mami da možda Rodrigo neće priznati Isadorino dijete jer možda i nije njegovo.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.