EPIZODA: 71

SADRžAJ

Aaron kaže Pameli da Minerva zna mnogo o njemu i to bi moglo biti pogubno za njega, zato bi on želio da rastavamirno prođe. Daniela kaže gđi Pilar da je Aaron naredio da ne daju nikomu nikakve informacije o tvrtki i da traži potvrdu koja potvrđuje Marianinu isplatu. Kaže da kada je dobije tad će i objasniti zašto mu je potrebna. Rodrigo se uznemiri kada mu Sofia kaže da je Isadora bila na umjetnoj oplodnji bez njegova odobrenja i da sve to čini kako bi njega zadržala. Kaže mu neka ne dopusti da ga Isadora pokuša ucjenjivati djetetom. Isadora kaže majci da je sigurna da će se Rodrigo isprva naljutiti zbog toga što je učinila, ali da će na kraju biti sretan jer će postati otac. Meliton pokuša silovati Acaciju, a njoj se odjednom vrati pamćenje i pobjegne s imanja. Acacia kaže Jamesu da ju je Meliton udario kad je saznao da su njih dvoje skupa.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.