poster

Oko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmota

Oko magazin (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Podgorica: Dan posle još jedne pobede najdugovečnijeg evropskog lidera
Sa osvojenih 54 odsto glasova Milo Đukanović pobedio je u prvom krugu Izbora koji su juče održani u Crnoj Gori i narednih pet godina biće predsednik najmlađe evropske države. Još od kad je kao deo trojke "mladih, lijepih i pametnih" januara 1989. preuzeo vlast, Đukanović je najmoćnija politička ličnost u Crnoj Gori. Zbog dugovečnosti na vlasti ruska agencija Tas ga poredi sa Mugabeom a američka agencija AP u prvi plan stavlja da je odbio Rusiju.
Šta kažu u Crnoj Gori, dan posle još jedne Milove pobede? Za Oko magazin dan posle govorili su: Filip Vujanović, predsednik Crne Gore (2003-2018), Dragan Šoć, bivši predsednik Narodne stranke i Vladimir Pavićević, doskoro narodni poslanik u Skupštini Srbije a sada predsednik Crnogorske partije.
Iste godine kada je Milo Đukanović došao na vlast, u Holivudu je snimljen film "Kiborg". Te 1989. polu-ljudi, polu-mašine su postojali samo na filmovima i u stripovima a danas žive među nama. Prvi kiborg na svetu Nil Harbison ima ugrađen čip i antenu u glavu i tako sluša boje i gleda zvukove. Prvi čovek koji glavu može da poveže na bežični internet dao je intervju za Oko magazin.

Fotografije

Oko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmotaOko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmotaOko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmotaOko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmotaOko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmotaOko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmotaOko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmotaOko magazin: Milo Đukanović, crnogorski dan mrmota

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik N1

    image
    Središnja informativna emisija s aktualnim vijestima iz zemlje, regije i svijeta. Budite prvi, najbolje informirani, uz Dnevnik N1.
  • TG Regione Meteo

    image
  • Dnevnik SBTV

    image
    Do toga dovodi angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u dnevniku, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju dvije do tri...
  • Дньовнїк RT Vojvodina

    image
    Informativni program na ukrajinskom jeziku RT Vojvodine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.