EPIZODA: 69

SADRžAJ

G. Beristain misli da mu Gaviota pjeva na ulici radi novca i dade joj ga. Clarita je uzbuđena i pita je je li joj on to ostavio posjetnicu, a ona kaže da joj je dao milostinju. G. Videgaray kaže Danieli da je u cehu proizvođača tekile Gaviota bila omiljena i poštovana, da su je mnogi željeli, ali ona je uvijek odolijevala tome. Kaže da je prava gadost kad je Aaron rekao da su bili ljubavnici, budući da je on bio svjedok njezinog profesionalnog odnosa s njim. Kaže i da sumnja da je dobila pet milijuna otpremnine kako to tvrdi Aaron jer je otišla uplakana. Daniela kaže Videgarayu da će od tvrtke tražiti priznanicu kojom je Gaviota potpisala primitak otpremnine. Dr. Tejeiros kaže Isadori da nema potrebe za umjetnom oplodnjom jer je ona zatrudnjela prirodnim putem. Isadora kaže mami da će uvjeriti Rodriga da je dijete koje čeka njegovo i tako će osigurati budućnost sebi, djetetu i roditeljima.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.