SEZONA: 3

EPIZODA: 6

SADRžAJ

U prvoj ovotjednoj emisiji upoznat ćemo Anu Mariju Grdić, medicinsku kozmetičarku, koja kaže da nikada ne gubi vrijeme u kupnji jer uvijek kupuje ciljano. Ako je zaista tako, onda Ani Mariji danas ne bi trebao biti problem pronaći odgovarajuće komade odjeće, pripremiti šminku i frizuru u svega 4 sata, koliko svaka natjecateljica ima za pripremu svoje dobitne modne kombinacije.
Tema ovog tjedna je Dama u crvenom, što daje naslutiti kako će se u ovom tjednu natjecateljice prošetati modnom pistom u zavodljivoj crvenoj boji.

Fotografije

Shopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čuvari spašavanja (2017)

    image
    Čuvari spašavanja je posebna ekipa ljudi koja spašava životinje kad nitko drugi ne može. Ovu grupu čine policajci koji imaju iskustva s tajnim zadacima, FBI,...
  • Vino i ručak s braćom Stein (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • Partnerice sportskih zvijezda Atlanta (2018)

    image
    Dobrodošli u Atlantu, među najzanimljivije gradske parove poznate po visokim ulozima u svojim vezama i južnjačkoj gostoprimljivosti. WAGS Atlanta omogućuje...
  • Rock the Block (2019)

    image
    Spotlights the Power Reno professionals as they infuse the houses with their distinctive signature style.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.