SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRŽAJ

Joni iz Ohia svoju deveteročlanu obitelj prehranjuje kuponima. Namjerava namirnice vrijedne 3100 $ kupiti za manje od 100 $ koristeći se pritom s 2250 kupona.
Angelique iz države Washington budna je cijelu noć dok planira kupnju. Kad joj blagajnica kaže da će količina predmeta koje kupuje izazvati blagajnički slom, svoje namirnice mora prelomiti u tri transakcije i tako riješiti tu neočekivanu zapreku.
Scott, radioproducent s Long Islanda, ovisnik je o štednji. Dok se priprema za posljednju veliku kupnju prije nego što njegova žena rodi, traži da i ona pođe s njim kako bi gurala druga kolica s namirnicama. Bit će to njegova najveća kupnja dosad, a dodatni su pritisak Amy i njihova trogodišnja kći koje idu s njim na taj veliki pohod po trgovinama.
U Las Vegasu Jen se koristi kuponima dok svoje šestogodišnje blizance podučava matematiku. Njezin muž kupuje s njom, ali nov je u rukovanju kuponima pa joj je više opterećenje nego pomoć.

Fotografije

Lovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcijeLovci na akcije
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavi se