poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 61

SADRžAJ

Ljutiti Aaron uzme Medini ček kojim je on htio isplatiti otpremninu Mariani Franco i prigovori mu jer je Minervi pokazao uvjete iz Marianinog ugovora. Medina kaže da ga je Minerva prisilila da progovori. Daniela se zabrine kada joj baka kaže da su Minerva i Isadora otkrile da je Mariana Franco zapravo Gaviota i da bi mogla završiti u zatvoru. Rodrigo shvati da je problem s agavom zapravo bio izgovor da ga se zadrži na imanju. Aaron pozove Gaviotu pravim imenom i kaže joj da ju je Rodrigo otkucao, da se naljutio i jedino je se tako mogao riješiti. Kaže joj da je ona njegovom bratiću bila obična avantura i kaže joj da se udalji od Rodriga i njegove obitelji, inače će je prijaviti zbog falsificiranja dokumenata. Gaviota uplakana napušta tvrtku i misli da ju je Rodrigo izdao. Osim što ju je raskrinkao pred obitelji, Aaron uvjeri Rodriga da Gaviota nikada nije bila trudna i da joj Rodrigo nije bio jedini u životu. Kaže mu da je i on sam bio njezin ljubavnik, te da je to razlog njezinog brzog uspona u tvrtki.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.