EPIZODA: 58

SADRžAJ

Da umiri Isadoru, Rodrigo kaže da bi mogao reći njezinom tati da su poravnali dug. Rodrigo kaže Gavioti da je razgovarao s g. Videgarayom i da mu je on rekao da može poništiti civilni i crkveni brak s Isadorom, budući da nikad nije bio konzumiran. Kaže da mu je najveća želja bila da je vidi kako u vjenčanici ulazi u crkvu. Sanjuana kaže Hilariju da zna da mu se sviđa gazdarica, ali da ništa od svega jer se ona nikada neće vezati za rančera. Daniela kaže baki da se vratila kući jer je voli, ali je moli neka poštuje njezinu vezu s Elvisom i neka se ne mršti. Minerva moli g. Onatea pomoć kako bi istražila što se dogodilo kada su Rodrigo i Gaviota otputovali. Aaron traži od odvjetnika da sredi njegovu rastavu, kaže mu da ne podnosi više Minervu. Isadora moli Francisca da je pusti na miru budući da želi obnoviti svoj brak. Isadora se naljuti kada shvati da joj je Rodrigo lagao i da ne radi.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.