SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Zbog kockarskih dugova Čombe je izgubio bratovo povjerenje, a to se loše odrazi na Ančinu pjevačku karijeru. Kod Zdravkovića je došao odvjetnik Atanacković priopćiti im da će se morati sudski sporiti ukoliko ne prihvate njegovu ponudu - vratit će im se uloženi novac, a oni će izaći iz kuće. Simina djeca na obali rijeke upoznaju misterioznog starca Savu za kojeg su seljani bili sigurni da se utopio.

Fotografije

KomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tate (2020)

    image
    Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd. Glavni likovi su: Petar, Vlada, Marko i Toma, moderni, dobrodržeći i prisutni muškarci, koji kroz očinstvo postaju...
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
  • Komedijaši

    image
    Komedija "Komedijaši".
  • Dođi juče (2021)

    image
    Centralna figura ove savremene priče je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat, inače vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun, kojeg maestralno igra Goran...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.