poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 55

SADRžAJ

Gaviota kaže Rodrigu da će njegova obitelj shvatiti da su njih dvoje zajedno, a ona ne želi probleme. Rodrigo razgovara s Aaronom i kaže mu da je u Veracruzu i da Mariana ide u luku, a zatim u ured. Minerva kaže Aaronu da je sigurna da mu je Rodrigo lagao, a on joj odgovori neka nađe druga mjesta gdje će zabadati nos, budući da on ima važnijih stvari od Rodriga i Mariane. Minerva i dalje tvrdi da su Mariana i Rodrigo zajedno. Sofia joj kaže da prestane s time i da ode psihijatru, budući da je jedino uspjela upropastiti Rodrigov i Isadorin brak. Gđa Pilar kaže da je na jedvite jade postigla da se njih dvoje pomire. Minerva joj odgovori da će dokazati da govori istinu. Kada Gaviota shvati da Rodrigo kuje planove za njihovu budućnost, pokuša ga vratiti u stvarnost. Kaže mu da njegova obitelj nikada neće prihvatiti njegovu rastavu s Isadorom. Rodrigo joj odgovori da ako se mora odreći obitelji zbog nje, on će to učiniti. Gaviota ga moli da bude diskretan u tvrtki.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.