poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 50

SADRžAJ

Ponosna Daniela upozna dečka Elvisa s obitelji. Rodrigo kaže Gavioti da ne podnosi što joj šalju cvijeće i porukice i da se ona smijulji svim svojim obožavateljima. Kaže joj da je voli, a ona mu odgovori da ne može podnijeti što je on sa svojom ženom i poljube se. Eduardo pita Rodriga jesu li istinite priče o tome da su on i Mariana zajedno. Rodrigo odgovori da mu ne može ništa reći, ali neka tu informaciju čuva za sebe. Hilario zaprosi Sanjuanu, a Ofelia kaže Romanu da joj se Sanjuana ne sviđa. Rodrigo dolazi kući, Isadora je bijesna i kaže mu da su i njezini roditelji shvatili kakav je njihov brak i da nije mogla provesti Badnjak s njima. Rodrigo odgovori da je odlučio donijeti važne odluke. Isadora ga pita je li ona u njegovim budućim planovima.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.