poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 45

SADRžAJ

Gaviota kaže majci da ne zna više što da učini kako bi udaljila Rodriga od sebe. Benvenutto je zaprosi, kaže da ju je nesvjesno zavolio i premda zna da ona voli drugoga, nada se da će ga ipak zavoljeti. Gaviota mu odgovori da voli Rodriga i da ne zna hoće li ga ikada moći zaboraviti, te da mu zato ne želi davati lažne nade. Aaron kaže Minervi da neće dopustiti da pokvari njegove planove, inzistira da zatrudni inače traži rastavu. Artemio kaže Bruni da je naučio lekciju koju je dobio od Aarona, ali da zato Bruno nije ništa naučio nego je dao cijelu tvrtku Aaronu zbog čega će jednoga dana zažaliti.
Rodrigo kaže Danieli da je našao Gaviotu, ali da ga ona više ne voli, te da je zato odlučio imati dijete s Isadorom. Daniela mu kaže neka sve najprije razjasni s Gaviotom. Kaže mu da je pogriješio kad se oženio i neka sada ne učini još jednu pogrešku jer možda ga Gaviota ipak voli, ali govori suprotno kako bi se obranila. Aaron kaže Pameli da će se odsad sve promijeniti i da samo mora riješiti neke probleme. Kaže joj da će joj se odužiti, ali se iznenadi kada ugleda Isadoru i Minervu na vratima.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.