poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 43

SADRžAJ

Sanjuana kaže Hilariju da ga ne želi prisiljavati na brak. Hilario kaže da ne želi opet biti s njom. Rodrigo i Mariana dokažu da nitko s njihove strane nije kriv za lošu isporuku tekile. Roberto Avellaneda kaže Artemiju da moraju primijeniti sankcije. Artemio kaže da će izgubiti najboljeg klijenta, a to znači njegovu propast. Pamela kaže Aaronu da se osjeća poniženom jer mora skrivećki izaći iz njegove kuće zbog Minervinog dolaska. Aaron kaže Minervi da pod hitno moraju dobiti sina kako bi se domogli cjelokupnog imetka obitelji Montalvo. Rodrigo misli da ga Gaviota više ne voli i kaže Isadori da želi dijete s njome što prije i da pristaje na umjetnu oplodnju. Rodrigo kaže Gavioti da je odlučio odljubiti se od nje tako što će imati dijete s Isadorom i tako učvrstiti svoj brak.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.