Ocjena korisnika: 4/10

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Rodrigo se razočara kada vidi da među beračima nema Gaviote. Ona se pojavi na misi za don Amadora i kaže majci da nije normalno da toliko plače za nekim tko joj nije rodbina. Clarita joj kaže da ju je Amador veoma cijenio. Na obiteljskom sastanku, Minerva spletkari i kaže da je Aaron imenovao Marianu direktoricom, a da u Amadorovoj oporuci piše da nitko tko nije član obitelji ne smije upravljati tvrtkom. Aaron kaže nazočnima da se nitko ne žali na njezin posao i na njezine sposobnosti i da je Rodrigo odbio prihvatiti tu funkciju. Rodrigo se iznenadi kada ugleda Gaviotu u tvrtki. Rodrigo kaže da će ipak prihvatiti funkciju direktora tvrtke i svi se razvesele. On je to prihvatio zbog Gaviote. Aaron obavijesti Marianu da će Rodrigo biti direktor, a ona će biti njegova pomoćnica. Rodrigo i Mariana se prepiru, a ona mu kaže da je ona odsad Mariana Franco.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.