SEZONA: 19

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Odnosi u kući seoskog liječnika su zategnuti. Nakon Marenina i Erikovog poljupca između Jana i Maren nastupilo je ledeno doba. Jan je toliko povrijeđen i razočaran da izbjegava svaki Marenin pokušaj razgovora i u poslu nalazi odmak od privatnih problema. Ines Halling ima problema s venama. Jan je šalje na bolovanje. Njezin posao u gostionici je na kocki jer joj previše opterećuje vene. Ines zapada u krizu, to više što Jens njezinu bolest ne shvaća ozbiljno. Može li Jan izgladiti njihovu svađu? Sven ne može podnijeti što je Laura s Moserom pa ima želučane tegobe. Dr. Bergmann savjetuje mu druženje s prijateljima pa se Sven uvali kolegi Dieteru i njegovoj Caroli na konjskoj farmi. No kad pokuša poljubiti Carolu, Dieter mora potražiti pomoć dr. Bergmanna. Doris ne vjeruje očima i ušima. Heinrich je kupio kuću u Deekelsenu i kani napustiti kliniku u Hamburgu. Želi da se Doris preseli k njemu, ali nije ju to prije pitao.

Fotografije

Dr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.