poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 22

SADRžAJ

Genoveva kaže Minervi da je Aaron zaposlio djevojku koja je stajala pred zgradom. Gaviota kaže mami da je sada recepcionistica u tvrtki Montalvo i da će se odsad zvati Mariana Franco. Zamoli majku da je ne zove više Gaviota. Rodrigo se naljuti na Crispina jer je pobrkao Gaviotu s drugom ženom. Isadora traži psihološku pomoć kako bi riješila problem navodne Rodrigove impotencije. G. Videgaray zamoli Gaviotu da bude ljubaznija prema ljudima jer bi mogla nauditi ugledu tvrtke. Bijesna Minerva je vrlo agresivna prema Gavioti jer misli da je ona još jedna Aaronova avantura. Aaron je ljutit i kaže da ide kući. Gaviota kaže Aaronu neka razgovara s Eugenijom. Aaron kaže da nikada nije imao zaposlenicu s toliko zdravog razuma i moli je da bude diskretna u vezi s njegovim privatnim stvarima.
Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.