poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Gaviota sazna iz novina da Aaron Montalvo traži tajnicu i kaže Nancy da je to mjesto za nju. Elvira kaže Minervi da ne razumije zašto je g. Aaron neće za svoju tajnicu nego je dao oglas da nađe drugu. Minerva obeća šefu Kadrovske da će ga promaknuti zbog njegove diskretnosti. Rodrigo kaže Isadori da se namjerava zadržati nekoliko dana u Mexicu, ali da ona može ondje ostati koliko je volja. Isadora kaže Minervi da se sada najviše želi vratiti na imanje budući da je Rodrigo angažirao detektiva da nađe Gaviotu. Sofia podsjeti Rodriga da mora dobiti potomka. Rodrigo kaže da ne dolazi u obzir da ima djecu s Isadorom. Gaviota je u tvrtki Montalvo i želi se prijaviti za mjesto tajnice. Iz daljine ugleda Rodriga.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.