poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Isadora kaže Rodrigu da ga voli i premda zna da on voli drugu, spremna je umrijeti samo da on ostane njezin. Daniela je sretna kada sazna da je Rodrigo tražio rastavu od Isadore. Vjeruje da je Rodrigo razriješio nesporazume s Gaviotom i da će se oženiti njome. Aaron predloži Rodrigu da žive u Méxicu, budući da bi to godilo Isadori. Rodrigo odgovori da mu ne smeta ako Isadora ode ako to želi, ali on ne želi napustiti imanje. U Méxicu Gaviota nađe posao recepcionerke u nekom hotelu gdje je lijepo primljena. Flavia iskazuje antipatiju prema njoj. Isadora još više zamrzi Gaviotu kada sazna od Sanjuane da je Rodrigo toliko volio Gaviotu da su čak i dijete imali. Minerva kaže dr. Paulinu da je Aaron pritišće da što prije zatrudni i da o tome ovisi njihov brak. Minerva se iznenadi kada joj Isadora kaže da je Rodrigo napravio dijete Gavioti. Rodrigo kaže da će potražiti Gaviotu jer je voli, iako je izgubila dijete. Gaviota se iznenadi kada ugleda Aarona koji ulazi u hotel.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.