SEZONA: 18

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Stanovnici Deekelsena i dalje su sumnjičavi prema novom liječniku. Seljak Halling, nakon što ga je dr. Bergmann pogrešno svrstao među simulante, ocrnjuje ga pred svojim društvom u gostionici. No ako Jan već ima teškoća u poslu, privatno mu se smiješi sreća. Njegov odnos s Maren Jantzen poprima sve jasnije obrise. No neočekivano se pojavljuje njegova bivša draga, hamburška liječnica Constanze Wenzel, koja ga želi ponovno osvojiti, ali shvaća da u njegovu životu već postoji druga žena. Constanze mu otkriva da nosi njegovo dijete. Jan ne zna što bi. Je li to dovoljan razlog da se vrati svojoj bivšoj? Teška srca upoznaje Maren s novonastalim stanjem, koja to prima naizgled mirno, ali duboko u sebi ipak je uzdrmana. Jan postupno opaža da se Constanze čudno ponaša. Hallingov prijatelj Karsten Schenk, koji je sa ženom na odmoru kod Hallinga, kolabira. Jan ga uspijeva stabilizirati i postaviti točnu dijagnozu, na veliko čuđenje kliničkog liječnika dr. Osterloha. Njih dvojica simpatični su jedan drugom, a seljak Halling mora priznati da dr. Bergmann ipak nešto zna.

Fotografije

Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Cobra 11 - Specijalci s autoputa (1996)

    image
    Oni su uistinu najbrži i najžešći - policajci s autoputa! Najuspješniji njemački akcijski serijal, serija koja je tijekom 15 godina postala hit i etablirala se...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.