poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Gaviota govori majci o nesreći u kojoj je izgubila dijete i kako joj je časna sestra Felicity pomogla da to prebrodi i kako je zahvaljujući njoj ponovno prohodala. Clarita joj kaže da Rodrigo mora saznati istinu, ali Gaviota kaže da je on nikada neće saznati. Rodrigo zaplače kada od Clarite sazna da je Gaviota nosila njegovo dijete i da je zato otišla u Europu da ga potraži. Clarita mu kaže da su joj obećali posao manekenke i Gaviota je otišla ne znajući da je vode u bordel. Ispriča mu kako je jedva došla u Englesku gdje je doživjela nesreću i izgubila dijete. Fidelia kaže Isadori da se lani pročulo da Rodrigo hoda s beračicom. Rodrigo želi da mu Gaviota oprosti i kaže da je voli, da se oženio zbog tuge za njom, ali da između njega i njegove žene nema intimnosti. Ona bijesna odgovori da bi ga trebalo biti sram kad toliko laže pred ljudima i pljusne ga. Isadora dođe i zagrli ga. Rodrigo kaže Jamesu da voli Gaviotu i da bi bio spreman razvrgnuti svoj brak s Isadorom zbog nje. James mu savjetuje neka pripazi budući da bi Isadora mogla poduzeti neke mjere protiv Gaviote.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.