poster

Smanji gas!: emisija o saobraćaju

Smanji Gas!


EPIZODA: 22 - emisija o saobraćaju

SADRžAJ

Tahiti je najbliže onome što bi se moglo nazvati rajem na zemlji. Autohtoni crni biseri se nalaze samo na otoku Tuomotu. Što se tiče hrane, na Tahitiju treba jesti samo provjerene ukuse, najviše kokosa i ananasa - ali samo zato što nikada nećete probati ukusnije. U restoranima su zastupljena sva jela, riblji specijaliteti, egzotične kombinacije francuske, polinezijske i kineske kuhinje, a lokalna je poslastica sashimi od svježe tune. Plod biljke noni - originalnog naziva nono - ima ljekovita svojstva.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svakodnevica

    image
    Koje su teme obilježile dan koji se bliži kraju? Što će se događati sutra? Razgovaramo o Zagrebu, aktualnostima, gospodarstvu, obrazovanju, zdravstvu, kulturi i...
  • Impuls razvoja

    image
    Emisija o gospodarstvu.
  • Dnevnik N1

    image
    Središnja informativna emisija s aktualnim vijestima iz zemlje, regije i svijeta. Budite prvi, najbolje informirani, uz Dnevnik N1.
  • N1 Info

    image
    Iz sata u sat budite uz N1. Informirat ćemo vas s lica mjesta, uvijek prvi, s aktualnim vijestima. Gledajte i pratite što se događa kod nas, u regiji i svijetu....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.