poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Rodrigo kaže Isadori da će njegov brak biti samo na papiru i da nikada neće biti intimnosti između njih. Isadora pristane na taj dogovor misleći u sebi da će ga ipak uspjeti osvojiti. Rodrigo obavijesti baku o svojoj ženidbi. Daniela je šokirana tom viješću jer se on htio oženiti Gaviotom koju voli. Roman kaže Rodrigu da će se Clarita vratiti na berbu, a Rodrigo mu kaže da ona ne smije doći na njegovo imanje. Daniela kaže Rodrigu da se ženi Isadorom zbog tuge za Gaviotom, no on tvrdi da ga je Gaviota izdala. Gaviota se u međuvremenu vraća u Meksiko. Isadora i Rodrigo se vjenčaju, svi im čestitaju, ali Daniela kaže da ne zna bi li mu čestitala ili mu izrazila sućut. Gaviota slijeće u Meksiko. James kaže Rodrigu da mora izvršiti svoju bračnu dužnost prve bračne noći. Isadora se priprema da zavede Rodriga.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.