poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Gaviota neutješno plače kada čuje da je zbog nesreće izgubila dijete. Felicityna mama kaže da su liječnici učinili sve što su mogli kako bi spasili dijete, ali nisu uspjeli, te da će se ona morati podvrgnuti dugoj terapiji kako bi opet mogla prohodati. Isadora je impresionirana Rodrigom. Sestra Felicity kaže Gavioti da neće moći ustati nekoliko mjeseci, te da za to vrijeme nauči engleski, francuski i njemački. Minerva i Aaron se vjenčaju. Aaron kaže Isadori da je Rodrigo rekao da će se uskoro njih dvoje vjenčati. Rodrigo ljutito kaže Aaronu da je rekao da će se oženiti, ali nije pri tome mislio na Isadoru. Isadora pozove Rodriga da provedu noć skupa. On je odbije i ona mu kaže da joj je poznat njegov problem, te da mu ništa ne zamjera. Ponudi mu svoje prijateljstvo, a Rodrigo kaže da pristaje na prijateljstvo, ali da ne može spavati s njom jer voli drugu. Rodrigo kaže Danieli da pripremi sve za njegovu ženidbu s Gaviotom.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.