Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SADRžAJ

U novih 26 nastavaka pratimo Lidiju Bastianich na još jednom kulinarskom putovanju punom otkrića. Pridružite se Lidiji koja će pripremati jednostavna, sezonska i ekonomična jela s puno čara, pouzdanja i ljubavi.
Poznata američka kuharica, vlasnica restorana, autorica nekoliko knjiga o kuhanju, autorica kulinarskih serija Lidia Bastianich rodom je iz Pule.
Talijani ne vole jesti velike komade mesa, ali vole pirjati male komade s puno povrća kako bi dobili ukusan ragu. Lidia će u ovoj epizodi spremiti fino jelo od celerovih peteljki punjenih gorgonzolom i jabukama, vrlo ukusan ragu od janjetine koji se priprema s papričicama i krumpirom, a za slatki će završetak pripremiti tortu gianduia koja se pravi od lješnjaka i čokolade - tradicija iz talijanske regije Pijemont.
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Lidijina kuhinja: RaguLidijina kuhinja: RaguLidijina kuhinja: RaguLidijina kuhinja: RaguLidijina kuhinja: RaguLidijina kuhinja: Ragu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Produženi vikend

    image
    Produžite si vikend bez spajanja blagdana i nezgodnih upita poslodavcu. Budite s nama ponedjeljkom od 16:00 sati i imat ćete PRODUŽENI VIKEND iz tjedna u tjedan....
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.