SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

U ovotjednom izdanju 'Zdravlja na kvadrat' gost rubrike 'Zdravlje s poznatima' je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji je cijeli život proveo baveći se sportom. Osim što je završio Kineziološki fakultet, uspješno se bavio veslanjem te je predstavljao Hrvatsku na Vojnim svjetskim igrama. Veslajući s urednikom emisije Daliborom Bosančićem na Jarunu, Penava je otkrio kako je nakon predavanja tjelesne i zdravstvene kulture u srednjoj školi dospio u politiku: „Bio je to prst sudbine!“
Statistike kažu da 30 posto populacije pati od tegoba povezanih sa sezonskim alergijama. Prvi su se glasnici proljeća već oglasili. Visibabe su procvjetale, a uskoro će im se pridružiti i breze, lijeske, zatim topole i lipe. Noćna mora za sve koji pate od sezonskih alergija. Što trebamo učiniti kako bismo ublažili simptome alergija, otkriva ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat'.
Osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno. Što kada ga nekome ne možemo pokloniti jer smo nezadovoljni izgledom i bojom naših zuba? Tu može pomoći metoda izbjeljivanja. Zašto, tko, kada i kojom metodom može izbijeliti zube istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.
Prema statistikama, 10 posto žena u dobi između 19 i 30 godina bar jednom doživi stres inkontinenciju, ili da im "pobjegne". Kako prepoznati da je riječ o stres inkontinenciji? Priču donosi ovotjedno izdanje 'Zdravlja na kvadrat'.
Kako godine prolaze, žene bi trebale pojačano voditi računa o svojem zdravlju jer njihovo se tijelo mijenja. Koje preglede žene trebaju obavljati i koliko često, istražila je ekipa 'Zdravlja na kvadrat'.
Ovotjedna emisija donosi i priču o super-zdravim namirnicama za naš organizam, ali i priču o raku jetre te namirnicama koje štete ovom organu.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Spiritual Sports

    image
    The origins of this exercise can be traced back to the Himalayan Mountain. It strengthens the body, its muscles and its joints, all while relaxing the mind. This...
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.